Juletur 2004

 

Så ble det tradisjonelle juleturen gjennomført julaften 2004 også. Bård og Magnus er superveteraner, mens Atle kun har et par år på nakken. Martin er årets nykommer, og han klarte seg etter forholdene bra. Med på turen var også to gamle travere, firebeinte sådann. Turen gikk fra barnehjemmet til Magnus og ut i Jegers.

Her har vi Bård som la seg ned med en gang og nektet å gå videre. Etter iherdig innsats fra de andre turdeltagerne måtte han til slutt gi seg og ble med videre.

Magnus var også litt vanskelig å ha med å gjøre...han hadde en lei tendens til å forsvinne, for så å bli observert smilende i ei eller annen sprekk. På bildet kan man se at han var både høyt og... ja, iallefall høyt.

Martin, årets nykommer, får her hjelp av Bård som fikk ny energi etter hvilen. Som man kan se så er nykommeren godt merket..bare sånn i tilfelle.

Men like blid er han allikevel. Jegers var forøvrig veldig bratt i år.

Her tok jeg bilde av et hull bare for å se hva som var i det...spennende.

Det var faktisk så spennende at Bård måtte ned og se! Magnus er ikke langt unna sprekka.

Glimrende, nå har han gått i hi igjen. Årets nykommer dokumenterer flittig for å kunne forberede seg bedre til neste års tur.

Her ser dere, her har vi en virkelig våghals. Bård fant ut at han skulle leke Ronja Røverdatter og hoppe over til årets nykommer som skimtes oppe til venstre. Dette ble også vellykket (hoppet altså), men bildet ble sabotert. Dyret til Magnus kom og pustet ut AKKURAT der og da jeg tok bilde, så sånn er det...

Målet med turen. Bålbrenning. Her er deltakerne godt igang med forberedelsene. Pustedyret sees i midten.

Magnus begynte å skjære inn kjærlighetserklæringer i et tre...

..før sirkuset begynte. Bård gjør det han kan for å ommøblere på røyken, mens årets nykommer prøver litt håndspåleggelse med sine "magic fingers".

Magnus prøver å få øye på flammene, nytteverdi ukjent.

Her kan man iallefall se Magnus.

Jee, flammer!  Fire lunger gjorde sannelig nytten. Dette var visst siste bilde i år, men frykt ikke, dramatikken fortsetter om et års tid.