Tur til Bård og Merete (Med noko attåt)
Jepp, da hadde jeg meg ei friuke fra bygginga. Veldig greit det, var flott å se at paret klarte seg såpass bra der oppe i nord.

Dette bildet er fra stua til vertskapet.

Vet ikke helt, men dette skal visst være et verdifullt bilde i visse kretser. Velg å overse ikonene i forgrunnen, de er ikke der.

Ferie er ikke nødvendigvis avslappende fant jeg ut... Hadde det bare med å tre beina ned i sko som var tre nummer for små og med risikabelt seletøy tredd opp både her og der. Gikk veldig greit og var virkelig artig, så kan i grunnen ikke klage.

Etter diverse ablegøyer i Trondheim dro vi til Oppdal. Turfølget bestod av familiehytteeier Marianne, Merete, Bård og jeg. Formålet med turen var rypejakt, og her er vi igang på lørdagen. Været var helt enormt, og naturen storslått. Vi så mange ryper, men de så også oss... Til slutt fikk Bård kastet litt bly i riktig himmelretning, og en hvit en datt til bakken. Jeg traff mest ingenting...

MEN SÅ... På vei hjem spratt det plutselig ut en hare foran meg, og da ble det jammenmeg noe på meg også.

Godt fornøyd.

Fikk tatt veldig få bilder på turen, og mange av de få jeg tok var med vanlig kamera... Får vel fremkalt filmen om to år... Skal prøve å skvise noen ut av Bård, så da kan det komme flere.

Her er det uansett bilde av en vakker RRC på kaia i Strømstad. Hvis folk føler at noe ikke stemmer er det bare å ta kontakt.

OG flere bilder ble det!