Her kommer det bare litt ditt og datt nå og da.

 

12.11.06

SOLGT Range Rover 3,5 V8 EFI til salgs! SOLGT

06.02.06

SOLGT Peugeot 406 diesel til salgs! SOLGT

 

03.12.05
Idag kom det et Kystvaktfly fra Svalbard som hentet post og en person. Etter planen (den siste) så skal de returnere til JM imorgen med post og en ny person.

01.12.05
God jul. Igår ble flyet kansellert kl 10:15 pga Karmanvind... Idag klarte de å kansellere det før kl 09:00 av samme grunn. Hurra. Nå vet vi ikke hva som skjer, om de forsøker å komme hit med fly senere, eller om de prøver med båt... Venter i spenning.

02.11.05
Nå var det lenge siden. Skiene mine er kommet for ALLE som lurer. Folkene også for den saks skyld... Det ser ut som noen greie folk, men været er ikke like greit alltid. Nå har jeg fri men været vet visst ikke det. Ikke det at det er noe bedre å komme seg på tur enn å sitte her og skrive tull, men...tja.

08.10.05
Jepp. Nå skulle båten vært her - med skiene mine - for tre dager siden. Først tok det en dag ekstra å komme opp her pga uvær, så når de først kom opp, så har det vært så dårlig vær at hverken helikopter eller båt kan brukes til å få folk og varer i land. Nå sitter de derute i 8-10 meter høye bølger og ser sin 53. film visstnok. Værvarselet fremover ser ikke veldig lovende ut, men vi får se. Kanskje de som skulle opp på ukebesøk rekker flyet ned igjen? Spennende spennende.


04.10.05
Hurra. Idag 4. oktober går det en båt fra Bodø til Jan Mayen. På denne båten skulle skiene mine vært med. Skiene ble postet i Kristiansand for lenge siden, så det burde ikke bli noen komplikasjoner selv om det er Posten vi snakker om her... Ante fred og ingen fare helt frem til i går da jeg fikk denne meldingen på Mobilsvar:
Hør lyd.